Vejledninger

Vejledning til sojalys

Nå du tænder lyset første gang, så tænd det når du vil have det tændt i et par timer, det er meget vigtigt. Der kan komme en kant tætteste ved glassset, det vil ændre sig de næste gange du tænder det. I starten kan det nogen gange se ud som om der ikke er gang i det, hæld ikke noget ud, men lidt tålmodighed. Når det skal tændes de efterfølgende gange, så trim/klip lidt af vægen, hvis der er kommet en lille ”tut” krølle yderst på vægen. Sojalys brænder meget langsomt, derfor har du mange timer hygge i dit lys. Du kan nemt rengøre glasset imellem brændingerne med et stykke køkkenrulle, så vil glasset altid se pænt ud. Gå aldrig fra et tændt lys, stil ikke lyset i træk og stil ikke lyset i højde med børn eller dyr.

Vejledning til dekorative lys

De dekorative lys brænder lidt forskelligt afhængig af størrelse. Husk altid at have et brændbar underlag under. De vil løbe da de er lavet på sojavoks. Gå aldrig fra et tændt lys, stil ikke lyset i træk og stil ikke lyset i højde med børn eller dyr.

 

Vejledning til duftlampen

Læg en duftbrik i toppen af lampen, tænd et fyrfadslys. Duften fra duftvoksen vil stille og roligt sprede sig i hjemmet, den skal lige blive varm. Du bestemmer selv hvor kraftig du vil have duften, i et lille rum behøver der ikke ret meget voks i, du kan halver din duftbrik,  hvor et stort rum  måske kræver lidt mere. Smag og behag er forskelligt og der vil også være forskel på de forskellige dufte, nogen er stærke, nogen søde osv.

Voksen vil ikke fordampe eller forsvinde, men duften forsvinder stille og roligt ud af voksen. ( der skal ikke bruges vand) Det er forskel på hvor tit man ønsker at udskifte duften/voksen. Nogen bruger en duftbrik svarende til 4 x fyrfadslys af 4 timers varighed, mærk efter hvad du synes. Når du skal skifte din voks, sæt et fyrfadslys i lampen, du kan se at voksen hurtig bliver varm, sug væden op med køkkenrulle og smid den brugte voks  i skraldespanden. Du kan også stille lampen i køleskabet i en ½-1 time, så er voksen lige til at tage op med en ske.

Gå aldrig fra en tændt lampe, put aldrig så meget voks i at det løber over kanten, stil ikke lampen i træk, Stil ikke lampen i højde med børn eller dyr

 

Vejledning til lille duftdiffusere 

Skrue hætten af flasken og fjern den lille prop, skrue hætten på igen og vend flasken i tre sekunder, så kan du se at hætten bliver våd, nu vil duften sprede sig. Når du synes den ikke dufter så meget kan du vende flasken igen. Duft vil forsvinde helt.

Vejledning til dufttærte

Dufttærten i organzapose er super god til at have i dit tøj skab, du skal hænge den på en bøjle, den skal ikke ligge indimellem dit tøj, da den også er lavet på sojavoks og muligvis afgive en plet på dit tøj.

Vejledning til duftmedaljon

Hæng den hvor du vil, meget dekorativ i hjemmet og dufter skønt. Da den er lavet af sojavoks, skal den ikke hænge i direkte sol.

 

Vejledning til shower steamers

Put en shower stemer på gulvet i brusekabinen, når strålerne fanger shower steameren,  vil den bruse op og frigive den dejlige økologiske æteriske olie og du vil lave dit helt eget aromaterapi. Shower steamer er IKKE til kroppen.